Allround Isolatiemonteur | ISOenergy
Vrijblijvend adviesgesprek

Allround Isolatiemonteur

In onze buitenploeg is plaats voor een allround isolatiemonteur.

We willen graag ons team versterken met enthousiaste, leuke collega’s. We zoeken een energiek, probleemoplossend persoon die het leuk vindt om zowel op de bouw als bij particulieren allerlei verschillende isolatiewerkzaamheden te verrichten.

Goed gereedschap en tip-top materiaal

De teams van ISOenergy werken met goed gereedschap en een complete, strakke uitrusting. Denk daarbij aan goede, nieuwe bussen, mobiele werkunits, goede, functionele werkkleding, veiligheidsschoeisel en isolatiematerialen van A-merken. 

Het na-isoleren van woningen

Werken bij ISOenergy als isolatiespecialist betekent dat je een hele afwisselende baan hebt. Je rijdt in een bus (met aanhanger) naar de bouw of naar een particuliere woning en gaat daar samen met je collega aan de slag. Veel afwisseling, want je werkt zowel op de bouw voor projecten, maar ook bij particulieren. Geen dag is hetzelfde! Bovendien werk je binnen én buiten. In kruipruimtes, op de ladder, op zolders, je werkplek wisselt voortdurend. Bij ISOenergy zorgen we ervoor dat je leert werken met allerlei verschillende machines en materialen. Standaard is het dus zeker niet!

Wat wij van je verwachten

Als isolatiespecialist bij ISOenergy werk je voor klanten en daarom zijn goede omgangsvormen belangrijk. Je hebt dus een klantvriendelijke en collegiale instelling. Verder weet je van aanpakken en werk je netjes en secuur.

Ben je gemotiveerd en heb je zin in een leuke baan bij ISOenergy, maar heb je nog helemaal geen ervaring in isolatie? Reageer alsnog op deze vacature! Wij bieden veel kansen voor mensen die graag willen leren en het vak isolatie eigen willen maken.

Wat wij van jou vragen
  • dat je geen last hebt van hoogtevrees
  • dat je een geldig rijbewijs hebt (BE is een pré)
  • dat je een VCA-diploma hebt of dit wilt halen

Heb je vragen?
Bel: 0113 - 724999 en vraag naar Johan Van Belzen.

Solliciteren?
Vul het formulier in en stuur je CV mee

Sollicitatie formulier Zeeland
Voornaam
Achternaam

Maximum file size: 10MB


ISOenergy is lid van:
ISOenergy is een gecertificeerd bedrijf:
Gecertificeerd bedrijf
Vestiging Zeeland
Ambachtsweg 5
4458 DA ’s-Heer Arendskerke
T 0113-724999
E info.zld@isoenergy.nl
Vestiging Zuidhollandse Eilanden
Sikkel 34
3274 KK Heinenoord
T 0186-745052
E info.zhe@isoenergy.nl
Copyright 2024 ISOenergy
|
 Ontwerp en realisatie: Wigman Van Dijk
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram