Bodemisolatie | ISOenergy
Vrijblijvend adviesgesprek
Voordelen na-isolatie
• Verlaag uw stookkosten
• Verhoog uw wooncomfort
• Duurzaam isolatiemateriaal
• Topkwaliteit Isolatiemateriaal
• Optimaliseer het energielabel
• Geef uw woning meer waarde
• Een echt Zeeuws bedrijf

Bodemisolatie

Bij bodemisolatie leggen we een laag isolatiemateriaal op de bodem van uw kruipruimte
We passen bodemisolatie toe bij woningen met kruipruimtes die lager zijn dan 50 cm. Als kruipruimtes hoger zijn, adviseren wij altijd vloerisolatie omdat dit beter isoleert en dus minder energieverspilling oplevert. 

Krappe kruipruimte? Dan bodemisolatie

Huizen met een krappe kruipruimte kunnen niet van vloerisolatie voorzien worden (< 50 cm). Indien dit het geval is, kan bodemisolatie efficiënt toegepast worden. Zodoende kunt u energie besparen en geniet u meer wooncomfort. ISOenergy adviseert bodemisolatie als het isoleren van boven- of onderkant van uw vloer niet mogelijk is. Het isolatiemateriaal dat we toepassen voor bodemisolatie is van Neopixels. Dit materiaal passen we ook toe voor vloerisolatie en spouwmuurisolatie.

Twijfelt u over de toepassing van bodemisolatie of vloerisolatie?
Twijfelt u over de mogelijkheden voor uw vloer- of bodemisolatie, lees dan verder op deze website of neem even contact op met ISOenergy. Wat we u alvast mee willen geven, is dat bodemisolatie niet toepasbaar is bij houten vloeren. Daarnaast komen onze adviseurs desgewenst bij u langs voor een passend advies.

Subsidie bodemisolatie
Vanuit de overheid worden er subsidies verstrekt aan mensen die hun woning energiezuiniger maken. Dit kan ook ook opgaan voor bodemisolatie. Onze adviseurs zijn u graag van dienst met het aanvragen van deze subsidie wanneer u in zee gaat met ISOenergy.

ISOenergy, de specialist voor woningisolatie in Zuidwest Nederland

Wij werken alleen met de beste en meest duurzame isolatiemiddelen
ISOenergy gaat voor de beste kwaliteit. U wilt immers serieus besparen op uw stookkosten? Dat kan met de professionals en 1e-klas materialen van ISOenergy. Wij bieden topkwaliteit in spouwmuurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie. We zijn misschien niet de goedkoopste maar wel de beste en dat telt als het om duurzaam besparen en topkwaliteit na-isolatie gaat. Lees verder >>
ISOenergy is lid van:
ISOenergy is een gecertificeerd bedrijf:
Gecertificeerd bedrijf
Vestiging Zeeland
Ambachtsweg 5
4458 DA ’s-Heer Arendskerke
T 0113-724999
E info.zld@isoenergy.nl
Vestiging Zuidhollandse Eilanden
Sikkel 34
3274 KK Heinenoord
T 0186-745052
E info.zhe@isoenergy.nl
Copyright 2024 ISOenergy
|
 Ontwerp en realisatie: Wigman Van Dijk
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram