Addgreen spouwmuurisolatie - ISOenergy
In verband met de bouwvak zijn wij als organisatie gesloten van 22 juli tot 9 augustus.
Vrijblijvend adviesgesprek
Voordelen na-isolatie
• Snel terugverdienen CO2-uitstoot
• Bestaat uit Biobased grondstoffen
• Volledig te recyclen
• Lange levensduur
• Waterafstotend
• Damp-open spouwmuurisolatie
• Voorzien van REDcert certificaat
• Verhoogt uw wooncomfort

AddGreen Spouwmuurisolatie

Onze aarde staat onder druk. AddGreen en ISOenergy werken daaraan
We hebben te maken met grote uitdagingen zoals klimaatverandering, de uitputting van grondstoffen en de toename van fijnstof in de lucht. Daar merken we allemaal de gevolgen van. Denk aan extreem weer en de stijging van de zeespiegel. De omschakeling van de energietransitie is bedoeld om de uitputting van de aarde af te remmen. Iedereen kan hieraan een bijdrage leveren. AddGreen maakt het voor u mogelijk om hieraan bij te dragen! Het idee? We dringen de CO2-uitstoot gezamenlijk terug door bewust te kiezen voor duurzame, hernieuwbare energiebronnen! Het wisselen van fossiele brandstoffen naar duurzame energie wordt steeds noodzakelijker: de aarde is niet onuitputtelijk. Omdat het een grote invloed heeft op de leefbaarheid op onze planeet, staat dit onderwerp hoog op de politieke agenda.

AddGreen Premium HR Spouwmuurisolatie, de duurzaamste spouwmuurisolatie!

AddGreen behoort tot de nieuwste generatie EPS-parels
Aan de EPS-parels is grafiet toegevoegd. Grafiet zorgt voor warmtereflectie waardoor de isolatiewaarde zo hoog mogelijk is. In vergelijking tot traditionele EPS-parels is er bij de productie van AddGreen gebruik gemaakt van biobased grondstoffen. Deze grondstoffen worden gewonnen uit organisch afval en plantaardige oliën. AddGreen draagt op deze manier bij aan een veel lagere CO2-uitstoot en het recyclen van afval. Daarnaast is AddGreen volledig recyclebaar waardoor het product een blijvende duurzame waarde heeft.

Waarom kiest u voor AddGreen spouwmuurisolatie?

U kiest voor AddGreen spouwmuurisolatie omdat u de CO2-uitstoot zoveel mogelijk wilt beperken
Met AddGreen wordt de CO2 uitstoot gemiddeld binnen 2,2 maanden terugverdiend. Bij andere na-isolatieproducten ligt dit op ruim 6 maanden. AddGreen is voorzien van grafiet waardoor de isolatiewaarde optimaal is. Dit resulteert in een korte terugverdientijd en een verhoogd comfort. AddGreen is een damp-open isolatiemateriaal wat zorgt voor een uitstekende vochtbalans en vochtafvoer in de spouwmuur.

van fossiel naar duurzaam

Eigenschappen van AddGreen spouwmuurisolatie

Het KOMO-Certificaat van AddGreen heeft met 0,034 W/mK een zeer lage Lambda-waarde
Deze waarde betekent dat het product weinig warmte door laat en dus een zeer hoge isolatiewaarde heeft. Het product is waterbestendig, damp-open en heeft een lange levensduur. Daarnaast is het product volledig recyclebaar.

Isolatiedikte in de spouw (mm)Rd-waarde (m2. K/W)
501.47
601.76
702.06
802.35
902.65

Het productieproces van AddGreen wordt gecontroleerd door REDcert. REDcert controleerd of het productieproces voldoet aan de eisen voor CO2-uitstoot.

ISOenergy, de specialist voor woningisolatie in Zuidwest Nederland

Wij werken alleen met de beste en meest duurzame isolatiemiddelen
ISOenergy gaat voor de beste kwaliteit. U wilt immers serieus besparen op uw stookkosten? Dat kan met de professionals en 1e-klas materialen van ISOenergy. Wij bieden topkwaliteit in spouwmuurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie. We zijn misschien niet de goedkoopste maar wel de beste en dat telt als het om duurzaam besparen en topkwaliteit na-isolatie gaat. Lees verder >>
ISOenergy is lid van:
ISOenergy is een gecertificeerd bedrijf:
Gecertificeerd bedrijf
Vestiging Zeeland
Ambachtsweg 5
4458 DA ’s-Heer Arendskerke
T 0113-724999
E info.zld@isoenergy.nl
Vestiging Zuidhollandse Eilanden
Sikkel 34
3274 KK Heinenoord
T 0186-745052
E info.zhe@isoenergy.nl
Copyright 2024 ISOenergy
|
 Ontwerp en realisatie: Wigman Van Dijk
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram