Dakisolatie Tholen? ISOenergy, uw isolatiespecialist
In verband met de bouwvak zijn wij als organisatie gesloten van 22 juli tot 9 augustus.
Vrijblijvend adviesgesprek
Voordelen ISOenergy
• Verlaag uw stookkosten
• Verhoog uw wooncomfort
• Duurzaam isolatiemateriaal
• Topkwaliteit isolatiemateriaal
• Optimaliseer het energielabel
• Geef uw woning meer waarde
• Een echt Zeeuws bedrijf

Dakisolatie Tholen

Door voor dakisolatie Tholen te kiezen, kunnen jullie geld besparen

Op zoek naar dé specialist voor dakisolatie in en rond Tholen?
ISOenergy is hét Zeeuwse isolatiebedrijf dat jullie isolatieprobleem grondig en professioneel aanpakt. In de winter hebben jullie een warm huis nodig en willen jullie de warmte zo lang mogelijk binnenhouden. Als de warme lucht continu wordt uitgestoten, zullen de verwarmingskosten hoog zijn. Het kan zijn dat jullie dak niet goed geïsoleerd is of dakisolatie ontbreekt, waardoor jullie veel warmte verliezen.

Warme lucht gaat altijd omhoog en als jullie geen (goede) dakisolatie hebben, verliezen jullie zeker warmte. Door het dak te laten isoleren kunnen jullie dit voorkomen. Dit niet alleen door ervoor te zorgen dat de warmte in huis blijft, maar ook om stijgende energiekosten te voorkomen. Dakisolatie helpt ook om de warmte in de zomer buiten te houden. Onze adviseurs voorzien jullie graag van meer informatie en antwoorden.

Waarom kiezen voor ISOenergy bij dakisolatie in Tholen?

Om jullie isolatieprobleem op te lossen, komt onze adviseur bij jullie langs voor gratis advies
Als regionaal en Zeeuws isolatiebedrijf biedt ISOenergy toegevoegde waarde door:

  • gratis advies + begroting door deskundige opname aan huis te verzorgen
  • adviseurs en monteurs die samenwerken in een professioneel team
  • op materiaal en montage 10 jaar garantie te bieden
  • de beste en meest duurzame isolatiematerialen toe te passen
Contact

Dakisolatie aanbrengen

ISOenergy adviseerde en monteert dakisolatie via de binnenzijde
Het aanbrengen van dakisolatie gebeurt in de volgende stappen: Eerst wordt er op de balken van het dak dampdichte folie geplaatst. Vervolgens worden hierop rachels gemonteerd. De ruimte die ontstaat tussen het dakbeschot en de folie, is meestal zo’n 16 centimeter. Deze ruimte wordt opgevuld met eersteklas isolatiemateriaal. Omdat wij aan de binnenkant isoleren, zal dit de binnenruimte iets verkleinen. Máár dan hebben jullie wel een goed geïsoleerd dak. Onze adviseurs komen graag langs om uit te leggen waarom deze isolatiemethode onze voorkeur heeft.  Daarnaast wordt er ook gekeken naar mogelijke isolatievoordelen voor jullie woning.

Duurzaam isolatiemateriaal van topkwaliteit

Waarom Supafil Timber Frame dakisolatie?
Voor het isoleren van jullie dak gebruikt ISOenergy Supafil Timber Frame. Dit is isolatiemateriaal van topkwaliteit en het is uiterst duurzaam. De grootste voordelen van dit materiaal zijn dat deze jullie stookkosten en energieverbruik verlagen. Daarnaast verhoogt dakisolatie de waarde van jullie woning en zit er 10 jaar garantie op.

Subsidie dakisolatie in Tholen

Kiezen jullie voor dakisolatie bij ISOenergy? Dan helpen wij jullie met subsidie aanvragen
De overheid wil graag een handje meehelpen met het energiezuiniger maken van woningen. Daarom bieden zij subsidie aan voor huiseigenaren die woningisolatie toepassen; dus ook op dakisolatie. Wij kunnen jullie helpen bij het aanvragen van de subsidie voor jullie dakisolatie. Eén van onze adviseurs kan langskomen om dit proces uit te leggen. Maak een afspraak en kom erachter wat voor jullie woning mogelijk is. Of vul ons contactformulier in.

Hebben jullie een ander isolatieprobleem? Kijk dan even bij vloerisolatie Tholen of spouwmuurisolatie Tholen. Wij helpen jullie graag en deskundig van jullie isolatieprobleem af.

spouwmuurisolatie THolen
vloerisolatie tholen

ISOenergy, de specialist voor woningisolatie in Zuidwest Nederland

Wij werken alleen met de beste en meest duurzame isolatiemiddelen
ISOenergy gaat voor de beste kwaliteit. U wilt immers serieus besparen op uw stookkosten? Dat kan met de professionals en 1e-klas materialen van ISOenergy. Wij bieden topkwaliteit in spouwmuurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie. We zijn misschien niet de goedkoopste maar wel de beste en dat telt als het om duurzaam besparen en topkwaliteit na-isolatie gaat. Lees verder >>
ISOenergy is lid van:
ISOenergy is een gecertificeerd bedrijf:
Gecertificeerd bedrijf
Vestiging Zeeland
Ambachtsweg 5
4458 DA ’s-Heer Arendskerke
T 0113-724999
E info.zld@isoenergy.nl
Vestiging Zuidhollandse Eilanden
Sikkel 34
3274 KK Heinenoord
T 0186-745052
E info.zhe@isoenergy.nl
Copyright 2024 ISOenergy
|
 Ontwerp en realisatie: Wigman Van Dijk
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram