Dakisolatie Zeeland? ISOenergy de Zeeuwse isolatiespecialist
Vrijblijvend adviesgesprek
Voordelen ISOenergy
• Verlaag uw stookkosten
• Verhoog uw wooncomfort
• Duurzaam isolatiemateriaal
• Topkwaliteit Isolatiemateriaal
• Optimaliseer het energielabel
• Geef uw woning meer waarde
• Een echt Zeeuws bedrijf

Dakisolatie Zeeland

Dakisolatie Zeeland? ISOenergy is uw isolatiespecialist

Wij helpen u graag en professioneel bij het adviseren en aanbrengen van dakisolatie
Dit om ervoor te zorgen dat u de warmte in huis houdt. Het professioneel aanbrengen van dakisolatie neemt (gemiddeld) één werkdag in beslag. Omdat warme lucht stijgt, gaat er veel warmte verloren via daken wanneer deze niet of niet goed geïsoleerd zijn. Wij denken met u mee om ervoor te zorgen dat de warmte in huis blijft in plaats dat deze vervliegt door het dak.

Een niet of slecht geïsoleerd dak verliest veel warmte; dat is zonde!

Laat uw dak daarom isoleren om zo honderden euro’s te besparen op uw energierekening

Wat er komt kijken bij dakisolatie:

  • Zelf doen of uitbesteden?
  • Wat kost dakisolatie? 
  • Wat levert dakisolatie op? 
  • Aandachtspunten

Verschillende soorten daken, verschillende methodes dakisolatie

Een schuin dak isoleren
Heeft u een schuin of hellend dak, dan is dakisolatie via de binnenzijde het makkelijkst, voordeligst en dus ook het meest efficiënt. Hiervoor kunnen diverse isolatietoepassingen gebruikt worden: wij van ISOenergy adviseren Supafil Timber Frame. Supafil Timber Frame is duurzame isolatie zonder bindmiddel, speciaal ontwikkeld voor het inblazen in houtskeletbouw, nieuwbouw wanden, renovatieplafonds en hellende daken. Supafil Timber Frame biedt uitstekende thermische eigenschappen en optimale vulling bij het inblazen.  

Dakisolatie bij een plat dak
Ook bij een plat dak is isolatie aan de binnenzijde het makkelijkst, voordeligst en meest efficiënt. Ook voor platte daken zetten wij Supafil Timber Frame in. Het isoleren via de buitenzijde is veelal veel ingrijpender en veelal ook duurder terwijl het rendement niet beter is.

Zoldervloer isoleren
Soms wordt ervoor gekozen om in plaats van het dak de zoldervloer te isoleren. Dit heeft alleen zin als de zolder niet verwarmd wordt en geen open verbinding heeft met de verdieping eronder. Uiteraard kunnen wij u ook hierin adviseren. Daarnaast is het aanbrengen van de juiste dakisolatie ons dagelijks werk.

Wat kost dakisolatie? 

De kosten van dakisolatie zijn afhankelijk van de isolatiemethode, het materiaal, de isolatiewaarde en de omvang van uw dak. De buitenzijde van een dak isoleren is duurder dan isolatie van de binnenzijde en levert niets meer op qua rendement. Ook voor dakisolatie zijn er subsidies beschikbaar en ook hierin kunnen wij u adviseren. 

Wat levert dakisolatie op? 

Volgens voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal bespaart u per jaar met dakisolatie tussen de € 370,- (schuin dak, onverwarmde zolder) en € 700,- (schuin dak, verwarmde zolder) op de energierekening. Kiest u voor vloerisolatie Zeeland van de zoldervloer dan bespaart u daar op jaarbasis ongeveer € 400,- mee (prijspeil 2020).

Aandachtspunten dakisolatie

  • Woningen van voor 1975 met weinig basis-isolatie hebben door het grote aantal kieren vaak natuurlijke ventilatie. Door te isoleren verdwijnen veel van deze kieren. Hierdoor verandert ook het binnenklimaat in uw woning. Controleer na isolatie of de ventilatie nog voldoende is. De ideale relatieve luchtvochtigheid ligt tussen de 40 en 55 %. Dit kut u meten met een hygrometer. 
  • Controleer voor het isoleren uw huis op gebreken. Denk aan houtrot en vochtplekken. Isolatiemateriaal dat vochtig wordt namelijk, verliest isolatiewaarde.
spouwmuurisolatie Zeeland
vloerisolatie Zeeland

ISOenergy, de specialist voor woningisolatie in Zuidwest Nederland

Wij werken alleen met de beste en meest duurzame isolatiemiddelen
ISOenergy gaat voor de beste kwaliteit. U wilt immers serieus besparen op uw stookkosten? Dat kan met de professionals en 1e-klas materialen van ISOenergy. Wij bieden topkwaliteit in spouwmuurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie. We zijn misschien niet de goedkoopste maar wel de beste en dat telt als het om duurzaam besparen en topkwaliteit na-isolatie gaat. Lees verder >>
ISOenergy is lid van:
ISOenergy is een gecertificeerd bedrijf:
Gecertificeerd bedrijf
Vestiging Zeeland
Ambachtsweg 5
4458 DA ’s-Heer Arendskerke
T 0113-724999
E info.zld@isoenergy.nl
Vestiging Zuidhollandse Eilanden
Sikkel 34
3274 KK Heinenoord
T 0186-745052
E info.zhe@isoenergy.nl
Copyright 2024 ISOenergy
|
 Ontwerp en realisatie: Wigman Van Dijk
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram