Veel energie gaat verloren | Energie besparen met ISOenery
Vrijblijvend adviesgesprek

Energie besparen

22-11-2022

Energie besparen? Isoleer je woning

Veel energie gaat verloren doordat woningen nog niet (goed) geïsoleerd zijn
Al die energie gaat verloren via slecht geïsoleerde muren, daken en/of vloeren en door ramen met een lage isolatiewaarde. Dit is zonde en te voorkomen. Door muren, daken en vloeren te isoleren en ramen met een goede isolatiewaarde aan te laten brengen, kan er enorm veel bespaard worden. Als dit allemaal voor elkaar is, kunnen zonnepanelen ook een stevige duit in het zakje doen (of moeten we ‘in het zakje houden’ zeggen?) m.b.t. energiebesparing.

Het is dan ook goed om te weten dat er meerdere subsidiemogelijkheden zijn voor mensen die hun woning energiezuiniger willen maken via verduurzaming d.m.v. spouwmuurisolatie, dakisolatie en vloerisolatie. Daarnaast zijn er energiebesparende oplossingen zoals warmtepompen en hybrideketels bijvoorbeeld. Verder kun je ook besparen op energie via ledverlichting, de thermosstraat een graadje lager zetten, de televisie uit, als je niet kijkt en andere slimme, energiebesparende maatregelen en gewoontes. Wij van ISOenergy informeren je graag over de voordelen van woningisolatie.

Meer informatie? bel 0113 274 999

Energie besparen via woningisolatie

Wij willen het graag hebben over energie besparen via woningisolatie
ISOenergy is dé specialist op het gebied van woningisolatie. Dit via spouwmuur-, dak-, vloer- en in mindere mate bodemisolatie. Vooral spouwmuur- en dakisolatie dragen bij aan fraaie resultaten mbt energiebesparing. Vloerisolatie kan afhankelijk van de bouwmethode ook een significante bijdrage leveren mbt de energiebesparing. Toch is de te verwachten winst mbt energiebesparing voor deze isolatievorm in veel gevallen minder hoog. Tegelijkertijd levert vloerisolatie wel een hoge bijdragen op het gebied van wooncomfort. Dit door het simpele feit dat veel vloeren koud aanvoelen en dat wordt echt verbeterd bij toepassing van vloerisolatie

Energie besparen via spouwmuurisolatie

Vloeit de warmte gemakkelijk uit uw huis dan heeft u te kampen met hoge energiekosten
Spouwmuurisolatie kan een oplossing zijn die uw lasten aanzienlijk verlichten. Bovendien is spouwmuurisolatie ook een van de voordeligste isolatiemethodes met veel rendement. Bij spouwmuurisolatie wordt de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur gevuld met isolatiemateriaal. Deze effectieve isolatiemethode zorgt dat u kosten bespaart én geen last meer hebt van kou en tocht. De warmte blijft beter behouden en u kunt genieten van lageren stookkosten en een comfortabeler huis. Dit laatste maakt het ook financieel aantrekkelijker om voor spouwmuurisolatie te kiezen zeker met de huidige subsidiemogelijkheden. De gemiddelde terugverdientijd bedraagt gemiddeld 3 tot 5 jaar. Wilt u alles weten over de voordelen van spouwmuurisolatie?

spouwmuurisolatie

Energie besparen via dakisolatie

Door voor dakisolatie te kiezen, kunt u veel energie besparen en uw kosten reduceren
In de winter wilt u een warm huis en die warmte wil u zo lang mogelijk binnenshuis houden. Als deze warme lucht te gemakkelijk ontsnapt, lopen de stookkosten gigantisch op. Het kan zijn dat uw dak niet goed geïsoleerd is waardoor u veel warmte verliest. Warmte stijgt namelijk op en als u geen (goede) dakisolatie hebt, is warmteverlies een feit. Door uw dak te isoleren, vermindert u het warmteverlies en verlaagt u de stookkosten. Bovendien zorgt u ervoor dat u de warmte in huis houdt, wat natuurlijk heerlijk comfortabel is. Last bus not least helpt dakisolatie bij het buitenhouden van warmte in de zomer. ISOenergy richt zich op het isoleren van daken aan de binnenzijde van het dak. Tijdens een afspraak met één van onze adviseurs die bij u lang kan komen, zal onze adviseur uitleggen waarom deze werkwijze onze voorkeur heeft. Hij of zij zal een gericht advies geven passend bij uw situatie. Wilt u alles weten over de voordelen van dakisolatie?

dakisolatie

Energie besparen via vloerisolatie

Wij helpen u graag bij het isoleren van uw vloer
Veelal gaat er 10% - 15% van de warmte verloren via de vloer. Dit is zonde en op te lossen via professioneel isoleren. De kruipruimte onder de vloer kunt u zien als een spouwmuur die opgevuld wordt met isolatiemateriaal. Zo zorgt u voor lagere energiekosten en meer wooncomfort. Ook kan het meerwaarde geven aan uw huis. Vloerisolatie is dan ook zeker de moeite waard om te overwegen! Onze adviseurs helpen u graag met het maken van de juiste keuze omtrent vloerisolatie.

ISOenergy isoleert betonvloeren en houten vloeren

Er is een verschil tussen isolatie voor houten vloeren en betonvloeren
Daarom werken we bij ISOenergy met verschillende systemen. Een betonvloer isoleren helpt tegen het verlies van warmte en door het bijna uitsluitend tegen de onderzijde van de vloer te isoleren, kan het systeem er mooi voor zorgen dat er geen warmte verloren gaat. Wilt u alles weten over de voordelen van vloerisolatie?

Vloerisolatie

Energie besparen en subsidie ontvangen

Energie besparen is een hot item in Nederland
Ook onze regering stimuleert het isoleren van woningen en andere energiebesparende oplossingen met interessante subsidies. De adviseurs van ISOenergy kunnen u desgewenst adviseren.

subsidie

ISOenergy is lid van:
ISOenergy is een gecertificeerd bedrijf:
Gecertificeerd bedrijf
Vestiging Zeeland
Ambachtsweg 5
4458 DA ’s-Heer Arendskerke
T 0113-724999
E info.zld@isoenergy.nl
Vestiging Zuidhollandse Eilanden
Sikkel 34
3274 KK Heinenoord
T 0186-745052
E info.zhe@isoenergy.nl
Copyright 2024 ISOenergy
|
 Ontwerp en realisatie: Wigman Van Dijk
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram