Nationaal isolatieprogramma, Zeeuws isolatieprogramma; wat houdt het in? | ISOenergy
Vrijblijvend adviesgesprek

Nationaal isolatieprogramma, Zeeuws isolatieprogramma; wat houdt het in?

12-03-2024

Het kabinet heeft een Nationaal Isolatieprogramma opgericht, hierbij is er een bedrag van 4 Miljard euro beschikbaar gesteld voor het isoleren van 2,5 miljoen woningen tot het jaar 2030. Met name slecht geïsoleerde woningen met energielabel D, E, F en G. Om slecht geïsoleerde huur- en koopwoningen te verbeteren, gaan woningeigenaren, VvE’s, verhuurders, huurders, Rijk, gemeenten, bedrijven en betrokken organisaties aan de slag.

Voor Zeeland heeft RES Zeeland het Zeeuwse Isolatieprogramma (ZIP) opgericht. Een aanvulling dus op het NIP. Alle gemeenten in Zeeland (m.u.v. Schouwen-Duiveland) nemen deel aan het programma. Per gemeente verschilt het welk bedrag er aangereikt word voor de subsidie. Bent u de eigenaar van een woning? Vul dan uw checklist in op www.simpelsubsidie.nl, zo krijgt u gelijk inzicht in het bedrag wat u aan subsidie kunt ontvangen!

Er worden 4 keuzes voorgelegd aan manieren van isoleren

  1. Krijg advies en hulp bij het isolatieproject tot de uitvoering. Een isolatieadviseur komt langs en maakt een isolatieplan voor de woning. De uitvoering verloopt via een van de volgende opties.
  2. Schakel een door de gemeente aangewezen professioneel bedrijf in. Naast subsidie krijgt de woningeigenaar inkoopvoordeel vanuit de Collectieve Inkoop
  3. Kies een professioneel bedrijf naar eigen keuze
  4. Doe-het-zelf. Woningeigenaren kunnen met goedgekeurde doe-het-zelf isolatiemateriaal van deelnemende bouwmarkten zelf aan de slag in hun woning.

Wij van ISOenergy zijn een professioneel bedrijf met veel ervaring in het na-isoleren. De gemeente heeft ons daarom aangewezen om woningeigenaren te adviseren en te ontzorgen in het na-isoleren van woningen.  Doe snel de isolatie-check en wie weet zien wij u op een vrijblijvend advies gesprek!


ISOenergy is lid van:
ISOenergy is een gecertificeerd bedrijf:
Gecertificeerd bedrijf
Vestiging Zeeland
Ambachtsweg 5
4458 DA ’s-Heer Arendskerke
T 0113-724999
E info.zld@isoenergy.nl
Vestiging Zuidhollandse Eilanden
Sikkel 34
3274 KK Heinenoord
T 0186-745052
E info.zhe@isoenergy.nl
Copyright 2024 ISOenergy
|
 Ontwerp en realisatie: Wigman Van Dijk
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram