Vloerisolatie

Vloerisolatie

10 tot 15% van de warmte gaat verloren via je vloer. Dit is logisch aangezien de kruipruimte vroeger nooit werd geïsoleerd. Als u een kruipruimte heeft, dan heeft die meestal meerdere ventilatieopeningen. Door de tocht die op die manier wordt gecreëerd droogt het condensvocht namelijk op. U kunt uw kruipruimte vergelijken met een spouwmuur, het doel is vocht af te voeren zodat de binnenruimte droog blijft. Daarnaast is ook de grond zelf een bron van koude. Het is zeer interessant om vloerisolatie toe te passen. Vloerisolatie draagt bij aan een warmere en drogere vloer. Daarnaast zorgt vloerisolatie voor een besparing op uw stookkosten, zeker wanneer u vloerverwarming heeft. 

Het isoleren van de vloer van een woning neemt ongeveer, geacht de grootte van de woning, één dag in beslag. De vloerisolatie voldoet aan Nederlandse eisen, heeft de nodige certificaten om een veilige en duurzame isolatie te waarborgen.

Daarnaast worden wij steekproefsgewijs gecontroleerd door SKG-IKOB. Dit is de certificeringsinstantie voor isolatie en andere bouw-gerelateerde diensten. Zo is de kwaliteit van de vloerisolatie gewaarborgd. ISOenergy isoleert vloeren bijna uitsluitend tegen de onderzijde van de vloer. Daarbij werken wij hoofdzakelijk met 3 verschillende systemen.

> NEOpixels Houtenvloerisolatie

> NEOpixels Betonvloerisolatie

> JetSpray Betonvloerisolatie


ISOenergy is voor vloerisolatie in zowel de particuliere markt als de zakelijke markt werkzaam. Ook voor projectwerk kunt u bij ons terecht. 

Voordat de vloer geïsoleerd wordt dient er eerst een afspraak gemaakt te worden met onze adviseur. Hij komt bij u langs voor een goed advies voor vloerisolatie. Neem nú contact met ons op! 

 

Onze werkimpressie