Spouwmuur leeghalen? - ISOenergy
Vrijblijvend adviesgesprek
Voordelen na-isolatie
• Oude isolatie verwijderen
• Nieuwe isolatie aanbrengen
• Duurzaam isoleren
• Vakkundige medewerkers
• Verhoog uw wooncomfort
• Voorkom energieverlies
• Een echt Zeeuws bedrijf

Spouwmuur leeghalen

Dit betreft spouwmuurisolatie die is aangebracht na het bouwen van de woning
ISOenergy beschikt over het juiste materiaal om UF-schuim, wolproducten of parels te verwijderen uit de spouwmuur. Isolatie wordt verwijderd als het oud is, niet meer voldoet, verkeerd is aangebracht of vochtproblemen veroorzaakt. 

Hoe gaat dat in zijn werk?

Allereerst wordt het boorpatroon geboord dat ook nodig is voor het isoleren van de spouw
Daarna wordt er een steen verwijderd aan de onderzijde van de gevel. Op het ontstane gat komt een zuigmond te staan en hieraan is een grote "stofzuiger" verbonden. Door de isolatie los te blazen en de stofzuiger te laten zuigen, wordt het oude isolatiemateriaal en puinbrokken zoals stukjes steen en valspecie volledig verwijderd. 

Als deze werkzaamheden voltooid zijn, laten wij de spouwmuur nog enkele weken drogen. Dit afhankelijk van de vochtigheidsgraad van de spouw. Zo kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen wanneer we uw woning opnieuw isoleren!

Waarom spouwmuurisolatie verwijderen?

Oude spouwmuurisolatie wordt verwijderd om vochtproblemen op te lossen of te voorkomen
Oude isolatie heeft niet zo'n hoge isolatiewaarde als isolatieproducten van nu. Wanneer u optimaal wilt besparen of uw comfort wilt optimaliseren, is het raadzaam de isolatie te verwijderen en de spouwmuur opnieuw te isoleren met beter isolatiemateriaal. Zo kunt u de spouwmuur, die bij woningen van voor 1975 gemiddeld zo een 5 centimeter breed is, optimaal benutten.

Wanneer u spouwmuurisolatie wilt laten vervangen, komt er eerst een adviseur bij u langs
Onze adviseur bekijkt welke spouwmuurisolatie er is gebruikt en wat uw situatie is. Aan de hand daarvan kan hij een goed advies geven en een offerte voor u maken.

U kunt via het contactformulier uw gegevens achterlaten. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld voor het maken van een afspraak.

Contact

ISOenergy, de specialist voor woningisolatie in Zuidwest Nederland

Wij werken alleen met de beste en meest duurzame isolatiemiddelen
ISOenergy gaat voor de beste kwaliteit. U wilt immers serieus besparen op uw stookkosten? Dat kan met de professionals en 1e-klas materialen van ISOenergy. Wij bieden topkwaliteit in spouwmuurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie. We zijn misschien niet de goedkoopste maar wel de beste en dat telt als het om duurzaam besparen en topkwaliteit na-isolatie gaat. Lees verder >>
ISOenergy is lid van:
ISOenergy is een gecertificeerd bedrijf:
Gecertificeerd bedrijf
Vestiging Zeeland
Ambachtsweg 5
4458 DA ’s-Heer Arendskerke
T 0113-724999
E info.zld@isoenergy.nl
Vestiging Zuidhollandse Eilanden
Sikkel 34
3274 KK Heinenoord
T 0186-745052
E info.zhe@isoenergy.nl
Copyright 2024 ISOenergy
|
 Ontwerp en realisatie: Wigman Van Dijk
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram