Spouwmuurisolatie

Het isoleren van uw spouwmuur levert geld op!

Het isoleren van uw spouwmuur levert een behoorlijke energiebesparing op. Bovendien wordt uw woning veel comfortabeler: geen last van koude binnenmuren, een gelijkmatig warme woning en minder geluidsoverlast. Ook heeft u minder last van tocht in uw woning. Door de relatief lage investering is spouwmuurisolatie vaak al binnen 4 jaar terugverdiend!

Bijna een kwart van alle warmte in huis gaat door ongeïsoleerde muren verloren. Het voorkomen van dit warmteverlies is dan ook de zeker moeite waard. Spouwmuurisolatie is van de verschillende isolatiemogelijkheden de voordeligste oplossing met een hoog rendement. 

Wanneer onze adviseur langskomt voor het opnemen van uw woning controleert hij altijd goed of uw spouwmuur geschikt is voor isolatie.

Spouwmuurisolatie wordt in één dag gerealiseerd.

Met speciaal ontwikkelde machines, die specifiek voor spouwmuurisolatie ontwikkeld zijn, kan de woning meestal binnen een dag geïsoleerd worden. Door gaandeweg de dag de machines te testen blijft de kwaliteit gewaarborgd. 

Spouwmuurisolatie


Eerst worden er kleine boorgaten van maximaal 18 mm in de voeg geboord, ongeveer 1 per vierkante meter. Elk boorgat wordt vol geblazen met isolatiemateriaal. Laag voor laag wordt de spouwmuur vanaf onder naar boven geïsoleerd. Op deze manier wordt het isolatiepakket mooi opgebouwd en ontstaan er geen openingen in het pakket. De voegen worden daarna netjes gevoegd in de kleur van uw voeg. U ziet er dan bijna niets meer van.

Spouwmuurisolatie

 
 
Spouwmuren zijn gebouwd om de muren van de woning te ventileren. Dit is erg belangrijk. ISOenergy werkt daarom alleen met producten met een damp-open structuur. Hierdoor kan de spouwmuur gewoon blijven ventileren. De spouwmuurisolatie voldoet aan Nederlandse eisen, heeft de nodige certificaten om een veilige en duurzame isolatie te waarborgen. Daarnaast worden wij steekproefsgewijs gecontroleerd op alle belangrijke aspecten door SKG-IKOB. Dit is de certificeringsinstantie voor isolatie en andere bouw-gerelateerde diensten. Zo is de kwaliteit van de spouwmuurisolatie gewaarborgd. 

  

 

Vul het contactformulier in voor meer informatie of vul uw gegevens in voor een afspraak en krijg inzicht in de mogelijkheden voor spouwmuurisolatie bij u thuis.

Onze werkimpressie