Subsidie Zeeuws Isolatieprogramma in gemeente Goes van € 1700,- direct beschikbaar | ISOenergy
Vrijblijvend adviesgesprek

Subsidie Zeeuws Isolatieprogramma in gemeente Goes van € 1700,- direct beschikbaar

Ben je inwoner van de gemeente Goes en in het bezit van een eigen woning? Dan kan het zomaar zijn dat je in aanmerking komt voor subsidie om je woning te isoleren. De gemeente Goes heeft namelijk een subsidie beschikbaar gesteld van maximaal € 1700,- bij het nemen van isolerende maatregelen aan je woning. Wanneer het offertebedrag voor de isolatiewerkzaamheden gelijk of hoger is aan dit subsidiebedrag zal er door de gemeente Goes het volledige beschikbare subsidiebedrag worden uitgekeerd.

Let op: de subsidie word uitgekeerd nadat de werkzaamheden zijn uitgevoerd. De kosten voor het isoleren zullen dus eerst vooraf zelf gefinancierd dienen te worden. Vanuit het Zeeuwse Isolatieprogramma is er in de gemeente Goes momenteel een subsidie beschikbaar voor het isoleren van je dak, de gevel (spouwmuur), vloer, bodem of het plaatsen van HR ++(+) glas.

Wat moet ik doen?

Jouw dak, spouw en/of vloer laten isoleren. Om te weten welke mogelijkheden er zijn om je woning te isoleren laat je een isolatie adviseur langskomen om jou te voorzien van advies. Daarnaast is het belangrijk om te weten of je in aanmerking komt voor deze subsidie. Je kan ervoor kiezen om je zelf aan te melden via de website van het Zeeuws Isolatieprogramma. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken met een van de adviseurs van ISOenergy, ze helpen je dan bij de aanvraag.

Kan ISOenergy mij helpen?

Ja ISOenergy is de specialist uit Zeeland voor het isoleren van je woning. Wij weten als geen ander op welke manier jou woning het beste geïsoleerd kan worden. Daarnaast staan we in nauw contact met het Zeeuwse Isolatieprogramma. Zo helpen we jou bij het verduurzamen van je woning en dat extra voordelig door de subsidie vanuit het Zeeuwse Isolatieprogramma.


Nog meer weten over de ZIP-subsidie?

Wil je nog meer weten over de ZIP-subsidie? We hebben alle informatie rondom de ZIP-subsidie voor je samengevat op deze pagina. Heb je na het lezen van deze informatie nog een specifieke vraag, neem dan contact met ons op. Een van onze adviseurs staat je graag te woord om al je vragen te beantwoorden over de ZIP-subsidie.

Meld je vandaag nog aan voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Contact formulier Zeeland
Offerte voor:
Type woning

Maximum file size: 2MB

ISOenergy, de specialist voor woningisolatie in Zuidwest Nederland

Wij werken alleen met de beste en meest duurzame isolatiemiddelen
ISOenergy gaat voor de beste kwaliteit. U wilt immers serieus besparen op uw stookkosten? Dat kan met de professionals en 1e-klas materialen van ISOenergy. Wij bieden topkwaliteit in spouwmuurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie. We zijn misschien niet de goedkoopste maar wel de beste en dat telt als het om duurzaam besparen en topkwaliteit na-isolatie gaat. Lees verder >>
ISOenergy is lid van:
ISOenergy is een gecertificeerd bedrijf:
Gecertificeerd bedrijf
Vestiging Zeeland
Ambachtsweg 5
4458 DA ’s-Heer Arendskerke
T 0113-724999
E info.zld@isoenergy.nl
Vestiging Zuidhollandse Eilanden
Sikkel 34
3274 KK Heinenoord
T 0186-745052
E info.zhe@isoenergy.nl
Copyright 2024 ISOenergy
|
 Ontwerp en realisatie: Wigman Van Dijk
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram