Word jij onze Content Marketeer?
Vrijblijvend adviesgesprek

Content Marketeer

Maak impact met je pen! Word onze Content Marketeer

Krijg jij energie om iedere dag bezig te zijn met het maken van inspirerende content om onze klanten te informeren over alles rondom isolatie? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou! Wij zijn ISOenergy, de specialist in het isoleren van woningen en bedrijfspanden in de regio zuidwest Nederland. We zijn nuchter, no-nonsense en houden van aanpakken. We zetten ons iedere dag in als team voor een optimale klantervaring. Wil jij werken in een omgeving waar sfeer en gezelligheid centraal staan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij ISOenergy geloven we dat een positieve en fijne werkomgeving essentieel is voor het behalen van successen.

Hoe kan jouw werkdag eruitzien?

Nadat je even bijgepraat hebt met je collega’s en een bak koffie hebt gehaald bekijk je de resultaten van de nieuwe landingspagina op de website. Vanuit het overleg met de salesmanager is naar voren gekomen dat een bepaalde discipline achterloopt. Je gaat daarom aan de slag met het schrijven van content die ervoor gaat zorgen dat deze discipline meer onder de aandacht komt bij onze pottentiele klanten. Na de lunch plaats je een post op social media omdat we bezig zijn met een mooie klus die je graag wilt delen. Er staat ook nog een overleg gepland om te brainstormen over nieuwe op te zetten campagnes. Jouw input is hierbij gewenst vanuit je frisse kijk op marketing. Aan het einde van de dag heb je nog een belafspraak met een tevreden klant om hier een klanten recensie over te schrijven die je op de website wilt plaatsen.

Dit ben jij

 • Je ontwikkelt en bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de content strategie;
 • Je hebt al ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie, dus deze rol is voor jou bekend;
 • Je schrijft overtuigende en goed onderzochte content, die de klant gaat helpen in het beantwoorden van hun vragen. Je bent meedenkend en creatief met tekst;
 • Je vindt het leuk om jouw kennis te vergroten op het gebied van SEO voor een nog betere vindbaarheid;
 • Ervaring met Google Ads en (basis)kennis van het programma InDesign en Photoshop is een pre;
 • Niet bang om zaken zelfstandig te regelen en op te pakken.

Wat ga je doen?

Als content Marketeer bij ISOenergy ben jij verantwoordelijk voor alle geschreven content. Jij gaat ervoor zorgen dat onze klanten en partners ambassadeurs worden van ISOenergy. Je bedenkt het concept en schrijft het verhaal, waarbij je je richt op de tekstuele invulling van onder andere onze website, blogs, brochures en onze social mediakanalen. Het is jouw doel om met deze content onze potentiële klant te activeren om met ons contact op te nemen. Dit alles om nieuwe leads te creëren en ISOenergy verder te laten groeien.

Als persoon ben je ondernemend en vind je het leuk om nieuwe ideeën aan te dragen. Je aarzelt niet om zelf het initiatief te nemen en mogelijkheden voor te stellen. Binnen ISOenergy word je aangemoedigd om actief mee te denken over de te voeren marketingstrategie.

Dit bieden we jou

 • Een goed salaris;
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Een leuke werkomgeving;
 • 240 vakantie uren per jaar op basis van 40 uur;
 • Bijdragen aan een duurzamere wereld.

Vragen of direct reageren?

Heb je nog vragen naar aanleiding van de vacature laten we dan even bellen. Neem contact op met de salesmanager Joost van Oostenbrugge, hij kan je alles vertellen over deze vacature. Hij is te bereiken op 06-12972808. Wil jij jezelf direct aan ons voorstellen? Laat dan je gegevens achter met daarbij een recente c.v. en motivatie via onderstaand formulier. Joost neemt dan 2 werkdagen contact met je op.

Sollicitatie formulier Zeeland
Voornaam
Achternaam

Maximum file size: 10MB


ISOenergy is lid van:
ISOenergy is een gecertificeerd bedrijf:
Gecertificeerd bedrijf
Vestiging Zeeland
Ambachtsweg 5
4458 DA ’s-Heer Arendskerke
T 0113-724999
E info.zld@isoenergy.nl
Vestiging Zuidhollandse Eilanden
Sikkel 34
3274 KK Heinenoord
T 0186-745052
E info.zhe@isoenergy.nl
Copyright 2024 ISOenergy
|
 Ontwerp en realisatie: Wigman Van Dijk
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram